İkindi Vakti 16:45
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Türk rock müziğinin sevilen grubu Seksendört, Kayaşehir’de binlerce müzikseverle buluştu.
Nevşehirli müzikseverler etkinlikte, tarihi Kayaşehir atmosferinde müziğe ve eğlenceye doydu.
Konser alanını saatler öncesinden dolduran coşkulu kalabalık, grubun sahneye çıkışıyla büyük bir heyecan yaşadı. Seksendört; “Ölürüm Hasretinle”, “Aşk Kaç Beden Giyer?”, “Karakalem” ve “Anlamadım” gibi hafızalara kazınan hit şarkılarını Nevşehirli hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sahne performansı ve yüksek enerjisiyle dinleyicileri büyüleyen grup, yaklaşık iki saat boyunca sahnede kaldı.
Başkan Rasim Arı’dan Teşekkür ve Hediye Takdimi
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehirlilere unutulmaz bir gece yaşatan Seksendört grubuna teşekkür ederek hediye takdim etti. Nevşehir’i kültür ve sanatın merkezi yapma kararlılığında olduklarını belirten Başkan Arı, bu tür coşkulu etkinliklerin artarak devam edeceğinin müjdesini verdi.
Konser, renkli ışık gösterileri ve vatandaşların alkışları eşliğinde coşkulu bir şekilde sona erdi.
54. Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali Renkli Görüntülerle Sona Erdi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71177 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38708 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10181 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7621 kez okundu
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı