Sabah Vakti 05:22
İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat makamını 4-A sınıfı öğrencisi Ahmet Arda Avcı’ya devretti.
Protokol üyelerinin katılımıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle önce “Çelenk Sunma Töreni”, ardından Nevşehir Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulunda “Kutlama Programı” düzenlendi.
Program, İl Müdürü Polat’ın konuşması ile başladı.
Günün anlam ve önemine binaen öğrenciler tarafından şiirler okunduktan sonra Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu öğrencileri tarafından Taekwondo gösterisi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı sporcu grupları tarafından Jimnastik gösterisi yapıldı.
Geleneksel çocuk oyunları, halat çekme, yumurta yarışı ve çuval yarışı gibi gösteriler ilgiyle izlendi.
Öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler sonrası Vali Becel, çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, öğrenciler ve aileleri ile yakından ilgilendi.
Program, Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinde “Eğitimli At ve Köpek Gösterisi” ile son buldu.
Uluslararası Fen Bilimleri Sınavında Altınyıldız İlköğretim Kurumu Finalde!
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi