Güneş Vakti 13:13
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi Başkanı Tayfur Urgenç, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi Başkanı Tayfur Urgenç, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarette İl Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Uçar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Urgenç, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.
Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Urgenç;
“Nerede bir Ocak tütüyorsa orada Vatan Türküsü Söylenir. Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Dr. Mehmet Uçar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Nazik ev sahipliği ve samimi sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyor, yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz.
Başbuğ Alparslan Türkeş’in “Birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüzdür.” anlayışı ve Dündar Taşer’in teşkilat ruhunu diri tutan birlik vurgusu doğrultusunda; milli ve manevi değerler ülküsüyle gençler geleceğe damga vuracaktır.
Erol Güngör’ün ifade ettiği üzere, “Milliyetçilik, bir milleti sevmek ve onun yükselmesi için çalışmaktır.” anlayışıyla; Ziya Gökalp’in, “Türkçülük, Türk milletini yükseltmek demektir.” düsturunu rehber edinerek; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.
Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, çıktıkları bu kutlu yolda muvaffakiyetler nasip etsin.” dedi.
Ülkü Ocakları ve MHP’den Gövde Gösterisi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70943 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38338 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10112 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7550 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme