Sabah Vakti 02:00
Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İsmail Hak, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Ticaret Uzmanı Ferhat Dağ, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan’ın da hazır bulunduğu görüşmelerde, Daire Başkanı İsmail Hak, Başkan Parmaksız’a Bakanlığın kooperatif ve kooperatifçilik çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı. Yapılan çalışmalar ve gelecek projeler ile ilgi ilgili istişarelerin yapıldığı ziyarette Başkan Parmaksız, Nevşehir’deki güncel ekonomik durum, ildeki sanayi ve ticaret faaliyetleri ile Odamızın yakın dönemdeki çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı.
Ziyaretin sonunda Daire Başkanı İsmail Hak, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Uzman Ferhat Dağ, Nevşehir’e katkı sağlayan başarılı ve vizyoner çalışmalarından dolayı Başkan Parmaksız’a teşekkürlerini sunarken, Başkan Parmaksız da ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sınava çalışan gençlere moral pastası
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71137 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38651 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10175 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7612 kez okundu
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı