Şişli escort Mecidiyeköy escort Taksim escort
Yazının ve çizginin ustaları, İlhan ve Turhan Selçuk kardeşler Hacıbektaş’ta düzenlenen törenle anıldı.
Selçuk kardeşlerin gömütlerinin yer aldığı Çilehane’deki anma programına Türkiye’nin çeşitli illerinden yoğun bir katılım vardı.
Selçuk Kardeşlerin gömütüne çiçek bırakma ve lokma ikramı yapılmasının ardından Hacıbektaş Kültür Merkezindeki Panelde Alev Coşkun, Mustafa Balbay, Ali Sirmen, Mehmet Atay, Miyase İlknur, Şükran Soner söz aldılar.
Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Alev Coşkun, “İlhan Selçuk ve Turhan Selçuk, aydınlanma devriminin birer ürünüdür. Bugün Ekrem İmamoğlu’nun ifade ettiği deyimle “Cumhuriyetin yarattığı projelerdir” dedi.
Kaymakam Kumcu muhtarların sorunlarını dinledi
Kadınlara anne sütü eğitimi verildi
Öğrenciler ilk karnelerini Başkan Güneş’ten aldılar
Acıgöl 4 Temmuz Ve Tuz Köy İlk Ve Ortaokullarında Kitap Sevinci
Acıgöl HEM’de yepyeni ürünler üretiliyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.