İkindi Vakti 16:37
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bakanlık tütün ve alkol dairesi başkanlığının duyurusunu kamuoyu ile paylaştı.
Duyuruda; “Tarım ve Orman Bakanlığı Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığınca, Yeni Çevrimiçi (online) Satış Belgesi Sistemine geçiş kapsamında, 31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle yeni başvuru alımı durdurulmuş olup, 07 Eylül 2020 itibari ile de eski çevrimiçi satış belgesi sistemi kapatılmıştı. Yeni Çevrimiçi (online) Satış Belgesi Sistemi faaliyete geçirilmiş olup; yeni satış belgesi almak veya mevcut satış belgeleri üzerinde güncelleme yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın başvuru yapabilmesine tekrar imkan tanınmıştır.
Bakanlığımız İl ve İlçe Müdürlüklerinde satış belgesi işlemlerini yürütmekle yetkilendirilmiş personel, Bakanlığımız ağlarına bağlanmak için kullandıkları kullanıcı adları ve şifreler ile yeni çevrimiçi satış belgesi sistemine giriş yapabilecektir” denildi.
Belediye meclisi 01 Ekim’de toplanacak
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71227 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38771 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10199 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7638 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi