
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı hizmet binasının tadilat nedeniyle kapalı olmasından dolayı ortak bayramlaşma yapacak.
Nevşehir’in en büyük ve en güçlü teşkilatlanmasını elinde bulunduran Ülkü Ocakları, bünyesinde 3 bini aşkın genç barındırıyor. Bu anlamda şehre yön veren ve büyük öneme sahip bu Vakıf, geçtiğimiz ay yapılan devir teslimin ardından hizmet binasında baştan aşağı değişime gitme kararı aldı. Eğitimlerin daha nezih ortamlarda yapılması adına düğmeye basan yeni yönetim, tadilatın uzaması nedeniyle bayramlaşma programını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığı hizmet binasında yapacak. Parti ile ortaklaşa yapılacak bu programda birlik ve beraberlik mesajları da verilecek.
BAŞKANDAN DAVET
Bayramlaşma programına tüm dava arkadaşlarını davet eden Ocak Başkan Dr. Mehmet Uçar, “Tadilatımız dolayısı ile bu bayram bayramlaşmayı hizmet binamızda yapamıyoruz. Fakat yönetimimiz ile birlikte bu bayramlaşmayı kıymetli İl Başkanımız Adnan Doğu’nun da takdiri ile Parti binamızda partililerimiz ile birlikte yapma kararı aldık. Bayramın 1. günü saat 11:00’da yapılacak bayramlaşma programımıza tüm dava arkadaşlarımızı davet ediyoruz.” dedi.
Mezarlık Ziyaretleri İçin Ücretsiz Seferler Düzenlenecek
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70357 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37649 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9975 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7410 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”