Sabah Vakti 03:45
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, ABD Başkanı Donald Trump’ın İsrail-Filistin meselesi ile ilgili ‘Yüzyılın Planı” diye nitelendirdiği sözde planına sert tepki gösterdi.
“Yüzyılın Planı” teranesiyle sunulan kurgunun, emperyalizmin bir başka kılıfı olduğunu kaydeden Tes. Nevşehir Şube Başkanı Urgenç, “Son bir asırdır dünyanın dört bir yanında yüzbinlerce masumun katili olanların, Kudüs’ü İsrail’e peşkeş çekme hadsizliğini tarih elbet yazacak.” dedi.
Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Yüzyılın Planı” teranesiyle sunulan kurgu, emperyalizmin bir başka kılıfıdır.
Bu cüret, asla kabul edilemez!
Son bir asırdır dünyanın dört bir yanında yüzbinlerce masumun katili olanların, Kudüs’ü İsrail’e peşkeş çekme hadsizliğini tarih elbet yazacak. Tarih ne bölgedeki Truva atlarını ne de Kudüs’ü işgal edenleri affetmeyecektir.
Tarih, emperyalizme köle olan sözde Müslüman bölge ülkelerini de tabii ki yazacak!
Atalarından miras kalan topraklar işgal edilirken ve masumlar katledilirken vahşi emperyalizmin uşaklığını yapan bu haysiyetsizlik de tarihin vicdanında ve ilahi adaletin huzurunda elbet mahkûm olacaktır!”
Cumhurbaşkanlığı insan kaynakları ofisi- yetenek her yerde
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70980 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38389 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10119 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7559 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme