Sabah Vakti 03:49

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Çalış ve Kalaba kasabalarının birleştirilerek yeni bir ilçe kurulması yönündeki girişimlerde anlaşılan o ki, Covid engeline takıldı.
Yeni ilçe girişimlerini kamuoyuna duyuran Kalaba belediye başkanı Erdal Yorgancı konuyla ilgili paylaşımında; “İlçemize isim düşünün. Ankara’da iki vekilimizle de son istişarelerimizi yaptık biraz önce.
İller İdaresi Genel Müdürü ile randevumuz alındı. Cuma günü namaz sonrası makamda buluşmamızda sınırlarımız netleşecek inşallah. Benim nazarımda bu iş tamam. Aksilik olmazsa cuma günü çok daha net olacak durumumuz.
Her şey umutla başlar ümidimiz yüksek boşa çakmaz inşallah. Bana göre ilçemize isim fikirleri belirlemeye başlayın.
Beni bu kutlu davada Yalnız bırakmayan Kazım ve Alparslan başkanlarıma ve canım Milletvekillerime dua ve hatimleriyle desteklerini ruhumuzda hissettiğim geniş ailem Kalaba’ma çok teşekkür ediyorum” ediyorum diyerek duyurmuştu.
O bina da ortada kaldı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70724 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38048 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10046 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7484 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”