Şişli escort Mecidiyeköy escort Taksim escort
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Parlamento Muhabirleri Derneği’ni de ziyaret eden Genel Başkan Yılmaz Karaca, mecliste basın toplantılarının yapıldığı salonda ilk demeci parlamento muhabirlerine verdi. Genel Başkan Yılmaz Karaca, yaşanan son sürecin Anadolu basınının bitişinin bir göstergesi olduğunu söyledi.
TGF olarak Anadolu basınının sorunlarının çözümü için yaptıkları mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Yılmaz Karaca, “Yeni dönemdeki çalışmalarımızı planlamak ve basının içinde bulunduğu sorunları görüşmek için yarın yönetim kurulu toplantısı gerçekleştireceğiz. Tüm Türkiye genelinde bir yol haritası çizeceğiz” diye konuştu.
TBMM Parlamento Muhabirleri Derneği Başkanı Kemal Aktaş da ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Yılmaz Karaca ve Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun’a teşekkür etti.
Başkan Güneş, İl Müdürü Açar’ı misafir etti
Gölbaşı Akarca’daki çalışmaları inceledi
Karataş’ın yerine Karaalioğlu vekaleten atandı
Acıgöl HEM’ de yöresel ve modern motifler
Karapınar’a 3 lojman ve 1 Kuranı Kerim öğrenme merkezi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.