Sabah Vakti 05:54
Filistin’e Destek Platformu tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, anneler, babalar ve çocuklar Kurşunlu Camii’nde Gazze için bir araya geldi. Etkinlik, 30 Temmuz 2025 Çarşamba günü akşam namazının ardından cami avlusunda gerçekleştirildi.
Gazze ve Kudüs temalı programların yer aldığı buluşmaya Nevşehirli kadınlar, çocuklar ve yaşlılar başta olmak üzere yüzlerce kişi katıldı. Katılımcılar dualar ederek Filistin halkına destek mesajı verdi.
Cami avlusunda gerçekleştirilen etkinlikte, Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekilirken, Kudüs’ün özgürlüğü için toplumsal duyarlılığın artırılması hedeflendi. Programda konuşmalar, ilahiler, dualar ve çocuklara yönelik etkinlikler de yer aldı.
Filistin’e Destek Platformu yetkilileri, bu tür buluşmalarla Gazze’deki mazlumlara moral vermeyi ve kamuoyunda farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.
Başkan Rasim Arı, Halk Günü’nde Vatandaşları Dinledi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71482 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38991 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10260 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7693 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı