
Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Yeniden Refah Partisi il ve merkez ilçe başkanlığı ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımında bulundu.
Korona virüs salgını nedeniyle işlerinden çıkarılan, ekonomik açıdan sıkıntılı günler geçiren ailelerin özellikle öne alındığı yardım faaliyetlerine İl Başkanı Abdulgani Altınışık’ta bizzat katıldı.
Başkan Altınışık, “Dünyayı ve Ülkemizi sarsan Korona Virüs salgını nedeniyle ne yazık ki bir çok insanımız işinden, aşından oldu.
Bölgemizin turizm yöresi olması dolayısıyla da ciddi sıkıntılar yaşandı ve yaşanmaya da devam ediyor.
Bu süreçte Yeniden Refah Partisi il ve merkez ilçe başkanlığı olarak 100 aileye gıda kolisi yardımında bulunarak zor bir süreçten geçen ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmaya gayret ettik.
Umarız bu sıkıntılı süreci bir an önce atlatır ve yeniden sağlıklı günlere döneriz” dedi.

Yücelyol Sokak’ta asfalt serimi tamamlandı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69550 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37023 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9927 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7367 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı