
Afad İl Müdürü Ömer Kaman, Nevşehir Ülkü Ocakları hizmet binasında gençlere eğitim verdi.
Herkesin birer gönüllü Afad ekibi olduğunu ifade eden Kaman, yaklaşık 1 saat süren programın ardından “ülkemizin başına Allah felaketler vermesin” temennisinde bulundu.
Yapılan eğitim hakkında konuşan Ocak Başkanı Ali Türker ise, “T.C. Nevşehir Afet ve Acil Durum Yönetim Müdürlüğü ile personellerine, Ocağımızda afet ve acil durumlarla ilgili seminer verdikleri için çok teşekkür ederiz.
Hepimiz AFAD gönüllüsü olmaya talibiz ve -Allah esirgesin- acil durumlarda da milletimizin yardımına koşmaya her daim hazırız.
Cenab-ı Allah ülkemize, devletimize ve milletimize feleket göstermesin! Fakat bizler vatandaş olarak afet ve benzeri durumlar için tedbiri elden bırakmamalı, bu bağlamda eğitimler almalı ve olası türlü afete hazırlıklı olmalıyız.
Afet ve acil durum eğitimleri, eğitim programımız dahilinde olup, devam edecektir.” dedi

NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimlerinde “Eğitimde Etkili İletişim” Konulu Webinar Gerçekleştirildi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68129 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35266 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9826 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7310 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı