
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, 18 Mart Çanakkale Zaferini kutlayarak şehitlerimizi andı. Başkan Eren açıklamasında “Kutsal vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ‘Şehitler Günü’nü onurla yâd ettiğimiz bugün, aynı zamanda tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünü de büyük bir gururla kutluyoruz.
19 Şubat 1915 tarihinde başlayan ve Türk milletinin varlığını sürdürmek için mücadele verdiği Çanakkale Savaşı, tüm dünyaya Türk askerinin imkânsızı başardığı, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyduğu gibi, düşmana da “Çanakkale geçilmez “ gerçeğini kabul ettirmiştir. Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasına zemin hazırlayan Çanakkale Zaferi, ulusal bilinci ve millet ruhunu yeniden ateşlemiş, aziz milletimiz tarihteki ve gelecekteki yerini almıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde, Anadolu’nun sonsuza kadar Türk vatanı olmasını sağlayan destansı zaferin kahramanları Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere; kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz. Ruhları şâd mekanları cennet olsun” dedi.
İl Genel Meclis Başkanı Dinç’in Şehitleri Anma Günü Mesajı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67977 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35118 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9822 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7304 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı