
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği koordinesinde, Nevşehir Kızılay Derneği ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün katılımı ile üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen, Madde Bağımlılığı ve İlk Yardım konferansına katıldı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mustafa Hayri Efendi Kongre Salonunda gerçekleştirilen program, açılış konuşmaları ile başladı ve Nevşehir Kızılay Başkanı Ercan Civelek’in ve Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği Başkanı Makbule Atlı’nın konuşmaları ile devam etti.
Proje çalışmaları slaydının ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden polis memuru Ali Agkoç, madde kullanımının yasal boyutları hakkında bilgilendirme yaptı ve Nevşehir Kızılay Başkanı Ercan Civelek konuşmasını yaptı.
Konuşmaların ardından Nevşehir Kızılay üyesi uzmanları tarafından ilk yardım ve ilk müdahale eğitimi verildi.
Program sonrası Songül Aktaş, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.
Songül Aktaş’ın katıldığı programa; İş-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Akif Doksar, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürü Ali Usta, Nevşehir Kızılay Başkanı Ercan Civelek, Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği Başkanı Makbule Atlı ve Üniversite öğrencileri katıldı.
TÜGVA Üniversite Koordinatörlüğü Cami temizliği yaptı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67549 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34627 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni