
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Sabah Namazı Gençlik Buluşması” programı Merkez Lale Sanayi Camiinde yapıldı.
Gençlere cami alışkanlığı kazandırmak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla düzenlenen “Sabah Namazı Gençlik Buluşması” programına gençler başta olmak üzere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Nevşehir İl Müftülüğü din görevlileri tarafından icra edilen Kur’an-ı Kerim tilaveti ve tesbihatın ardından kılınan sabah namazından sonra okunan hatimlerin duasını yapan İl Müftü Yardımcısı Selami Kurt, sabahın bu bereketli saatinde camiye gelen tüm cemaate teşekkür etti.
Programa İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, din görevlileri, Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) görevli manevi rehberler ve üniversite öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yapılan ikramların ardından program sona erdi.
Önce eğitim, sonra sınav düzenlendi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69519 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
36991 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9925 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7364 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı