
Nevşehir’de 2026 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları artık ziraat odaları tarafından kabul edilecek.
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Ziraat Odaları Birliği arasında 28 Ağustos 2025 tarihinde imzalanan protokol kapsamında, 1 Eylül 2025 itibarıyla çiftçilerin vereceği ÇKS başvuruları ve veri girişleri ilçe tarım müdürlükleri yerine ziraat odaları üzerinden gerçekleştirilecek.
Nevşehir Ziraat Odaları tarafından yapılan ortak açıklamada, sürecin çiftçiler için kolaylık sağlayacağı belirtilerek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç, İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş ile Ürgüp, Avanos, Gülşehir, Hacıbektaş, Derinkuyu, Acıgöl ve Kozaklı ilçe tarım müdürlüklerine teşekkür edildi.
Açıklama; Nevşehir, Ürgüp, Avanos, Gülşehir, Hacıbektaş, Derinkuyu, Acıgöl ve Kozaklı Ziraat Odası başkanlıkları adına yapıldı.
Başkan Çiftci, Sahadaki Çalışmaları Yerinde İnceledi!
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69457 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
36948 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9917 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7360 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı