
Nevşehir esnaf odalarında seçim heyecanı yaklaşıyor. Odalarda genel kurullar Ocak 2022’den itibaren yapılmaya başlanacak.
İl merkezi ve ilçelerde bulunan 24 odanın başkanının ve yönetim kurullarının yeniden belirleneceği ve 4 yıl süreyle görev yapacakları genel kurulların Mart ayında tamamlanması ve ardından ise Birlik Başkanlığında genel kurulun yapılması bekleniyor.
Son esnaf odaları seçimlerinde Birlik Başkanlığında iki aday yarışmış ve yarışı Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı da olan Mehmet Pınarbaşı kazanmıştı. Öte yandan Esnaf sanatkarlar odası başkanlığında Nafiz Çalışkaner’in yerine Mehmet Ergin göreve seçilmişlerdi.
Görev süreleri itibariyle 30 yıla yakın oda başkanlığı yapan isimlerin yer aldığı esnaf odalarında şeni isimlerin seçilip seçilmeyeceği ya da hangi başkanların karşısına ikinci ya da üçüncü bir aday çıkacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
NEVÜ Rektör Yardımcısı Çolakoğlu, Barselona’da Politeknik Üniversitesi’nde ‘Avrupa Birliği Erasmus+ Projesi’ Toplantısına Katıldı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68092 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35182 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9825 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7309 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı