
Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen ”Genç Sadâ Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması 5. Bölge Finali” Nevşehir’de yapıldı.
Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesinin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen yarışma Nevşehir, Aksaray, Eskişehir, Kırşehir, Kırıkkale, Niğde, Mersin, Ankara, Konya ve Karaman olmak üzere 10 ilden öğrencilerin katılımıyla Nevşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Düzenlenen yarışmaya; Vali Yardımcısı Ramazan Yıldırım, Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenme Süreçleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı İhsan Erkul, İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Müftüsü Kazım Güzel, İl MEM Müdür Yardımcısı Murat Saltık, İl MEM Şube Müdürü Yücel İrmak, STK temsilcileri, idareci, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.
Seçici kurul üyeleri; Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu üyeleri Fatih Okumuş ve İbrahim Noğman, Nevşehir Hacı Bektaş Veli İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Mustafa Sağlam, Kurşunlu Camii imamı Nuri Aksom ile M. Rüştü Aşıkkutlu Kur’an Kursu öğreticisi Fatih Ateş’ten oluştu.
Vali Yardımcısı Ramazan Yıldırım, Daire Başkanı İhsan Erkul, İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Müftüsü Kazım Güzel ve seçici kurul üyeleri tarafından yarışmaya katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yarışmanın gerçekleştirilmesinde emeği ve katkısı olan Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne, Nevşehir Müftülüğüne, Din Öğretimi Şubesine, jüri üyelerine, ev sahipliği yapan Nevşehir Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünün idareci ve personeline, destek veren ve katkıda bulunan ildeki Sivil Toplum Kuruluşlarına, yarışmayı koordine eden Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesine, idarecilere, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür etti.
Belediye Başkanı Rasim Arı, Sanayi Esnafıyla Buluştu
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67549 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34627 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni