
KAPTİD Başkanı Teyfik Ölmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti.
Kapadokya Turistik İşletmeler Derneği (KAPTİD) Olağan Genel Kurulu ile yeniden göreve seçilen Başkan Teyfik Ölmez ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti.
KAPTİD Başkanı Teyfik Ölmez ziyarette, bölge turizmcileri adına yeni turizm döneminden beklentilerini ve gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında Başkan Salaş’a bilgiler verdi.
Kapadokya turizminin gelişmesi yönünde tüm turizmciler olarak ortak bir karar birlikteliği içinde olduklarını ifade eden KAPTİD Başkanı Ölmez doğa, kültür ve tarih değerlerini içerisinde barındıran bölgenin daha fazla sayıda turist tarafından ziyaret edilmesi yönünde tanıtım çalışmaları içerisinde olacaklarını kaydetti.
Başkan Salaş ise, Kapadokya Bölgesi’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği’ne yeniden seçilen KAPTİD Başkanı Teyfik Ölmez’e ve yönetimine ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek yeni yönetim kurulunun İlimiz turizminin gelişimine vesile olmasını temenni ettiğini söyledi.
Salaş heyete yapacakları çalışmalarda da başarılar diledi.
Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.
Restoran, lokanta ve kafelere ceza yağdı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68049 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35154 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9824 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7308 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı