
Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kahraman, Samet Kafalı ve Abdullah Kahveci, Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, İşkur Müdürü Şinasi İnancı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüsamettin Ellialtı, Ar-Ge Muhammet Ali Erman ve beraberlerindeki heyet ile işbirliğini güçlendirmek ve şehirdeki iş gücü konularını ele almak üzere 12.12.2023 tarihinde Nevşehir Valilik Toplantı Salonu’nda bir toplantı düzenledi.
Toplantıda, iş dünyasının beklentileri, sektörel talepler ve iş gücü istihdamıyla ilgili çeşitli konular masaya yatırıldı. NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, “Nevşehir’deki iş dünyasının sürdürülebilir büyümesi için iş gücü faktörünün önemini vurgulamak amacıyla bu toplantıyı düzenledik.
Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu ile gerçekleştirdiğimiz bu verimli toplantı, iş dünyası ile yerel yönetim arasındaki işbirliğini güçlendirmek adına önemli bir adım oldu” dedi.
Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu ise, “İş dünyasıyla işbirliği içinde olmak, şehrimizin ekonomik potansiyelini ve çalışan istihdamını daha da geliştirmek için önemlidir. NESİAD’ın düzenlediği bu toplantı, iş dünyasının beklentilerini daha iyi anlamak ve iş gücü konularında ortak çözümler bulmak adına değerli bir platform sağladı. İlerleyen süreçte bu tür toplantıları sıkça düzenleyerek işbirliğimizi daha da güçlendirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Toplantının sonunda NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, işbirliği ve dayanışma mesajları vererek toplantıyı tamamladılar.
MHP’li aday adaylarından Kılıç’a ziyaret
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67547 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34622 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni