
Türk Kızılay Nevşehir , Cuma Namazında saat 12:00’de Nevşehir Külliyesi Hacı Süleyman Köybaşı Camii’nde Mobil Mutfak Bağış Kabul Töreni ve namaz sonrasında Merhum Hacı Tevfik Sayar anısına üç bin kişilik kavurma ve irmik helvası ikramında bulunacak.
Türk Kızılay olarak, ihtiyaç sahiplerine destek olmak, yıl boyu sıcak yemek sağlamak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla ülkemizin birçok şehrinde aşevi açıyor mobil mutfaklarımızla afet sahalarında yerinde hizmet sağlıyoruz.
Merhum Tevfik Sayar adına NEVPA’nın desteğiyle afetlerde vatandaşlarımıza daha hızlı, daha etkili ve daha kapsamlı bir şekilde ulaşmamıza olanak sağlayacak Mobil Mutfak araç teslim töreninde sizleri aramızda görmekten onur duyarız.
22 Agustos 2025 Cuma Saat: 12.00
Niğde Yolu Hacı Süleyman Köybaşı Külliye Cami
Bağış kabul töreni ve yemek programımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.
Başarılı Öğrencilerden İl Müdürü Yazıcı’ya Ziyaret
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68198 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35374 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9827 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7312 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı