
Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Vedat Bilgi’ in bugün açıkladığı 6,5 milyon memur ve memur emeklisini ilgilendiren maaş zam oranları Memurun enflasyon altında ezilmesine sebep olacaktır. Memurlar, %12+ “ Merdiven Üstü sendika üyeliği olanlar” aylık 88 lira kazanım elde ettiler.
Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 482,yoksulluk sınırının 8 bin 86 lira olduğu yerde bizler de devletin çalışanları olarak hak ettiğimiz zam oranını almak isterdik.
Memur-Sen Genel başkanı Ali Yalçın’ın ‘’Toplu sözleşme hayırlı olsun. Beklentilerimiz, kaygılarımız oranlara yansıdı.’’ Açıklamasını hayretle izliyoruz.
Bir kişi de çıkıp demedi ki masaya oturmadan önce talep ettiğiniz, adalet, emeğin hakkı budur dediğiniz 2022 için %21+600+3 Refah payı artışını isterken ne oldu da 2022’nin ilk altı ayı için %5,ikinci altı ayı için %7, 2023’ün ilk altı ayı için %8,ikinci altı ayı için %6 ve enflasyon farklarından oluşan zam için imza attınız? Dağ fare doğurdu. Her zaman olduğu gibi estiler gürlediler gidip kuzu kuzu imzayı attılar.
Nevşehir Eğitim Mil-Sen İl Başkanı olarak bu durumu kınıyoruz.”
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 58 sürekli işçi alacak
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69859 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37308 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9947 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7386 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı