
Nevşehir Belediyesi, bazı yöneticileri ile belediye personellerinin ismini kullanarak cep telefonu aracılığıyla yardım talep eden art niyetli kişilere karşı vatandaşları uyardı.
Konuyla ilgili olarak Nevşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, kötü niyetli bazı kişilerin Nevşehir Belediyesi ya da bazı üst düzey yetkili ve bürokratların ismini kullanarak vatandaşlardan ve iş insanlarından cep telefonları üzerinden para talebinde bulunduklarının tespit edildiği belirtildi.
Vatandaşların bu konuda duyarlı olmalarının vurgulandığı açıklamada, belediye ya da bürokratların hiçbir şekilde ve hiçbir kimseden para talebinde bulunmalarının söz konusu olamayacağı ifade edilerek, bu tür taleplerde bulunan kişilerin tek amacının, insanların duygularını istismar ederek dolandırıcılık yapmak olduğu kaydedildi.
Açıklamada, art niyetli kişilerden gelecek tekliflerin ve telefonların dikkate alınmaması, bu durumla karşılaşan vatandaşların bir an önce kolluk kuvvetlerine ihbarda bulunmaları gerektiği bildirildi.
Parmaksız; “İfadelerimiz Çarpıtıldı” Diyerek İddiaları Yalanladı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69464 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
36949 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9918 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7361 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı