
1,5 Milyon fidanı toprakla buluşturmayı hedefleyen ve doğal çevrenin korunması amacıyla hayata geçirilen proje ve yatırımlarla dikkat çeken Nevşehir Belediyesi, Nevşehir tarihinin en büyük ağaçlandırma seferberliğini yürütüyor.
Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Nevşehir’den Doğaya Selam Olsun” sloganıyla yürütülen kampanya çerçevesinde talep eden bütün vatandaşlarımıza ücretsiz Badem Fidanı dağıtılıyor. Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü marifetiyle 3500 adet Badem Fidanı Kurban Bayramı’nda mezarlıklara gelen vatandaşlarımıza dağıtılmıştı.
Gelecek kuşaklara daha yeşil bir Nevşehir bırakarak ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem veren Nevşehir Belediyesi 20.000 Badem Fidanını ücretsiz olarak dağıtacak. Yeşil alanlar, mezarlıklar, kavşaklar, parklar, yürüyüş yolları ve cadde kenarlarına dikilecek fidanlarla hem doğanın korunmasına katkı sunulması hem de şehre görsel olarak zenginlik katması bekleniyor.
Badem Fidanlarını ücretsiz almak isteyen bütün vatandaşlarımız Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden temin edebilir.
Nevşehir’de Dolunay Vadi Yürüyüşü Gerçekleştirildi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68129 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35256 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9825 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7310 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı