
TOBB ve YÖK Arasında imzalanan “ MYO Eğitim ve İşbirliği Protokolü” Kapsamında ÜSETT( Ürgüp Turizm Meslek Yüksekokulu) Protokol Yürütme Kurulu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
NTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve PYK Başkanı Şerafettin Acer Başkanlığında gerçekleşen ziyaretlere ÜSETT MYO Müdürü Doç. Dr. Lokman Tanrıkulu, NTSO Genç Girişimciler Kurulu Bşk. Yrd. Arif Öbekli, NTSO Genel Sekreteri Av. İbrahim Akgür, Ürgüp TSO Genel Sekreteri Emrullah Başer, ÜSETT MYO Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Dr. Serkan Zaro, Öğretim Görevlisi M. Şule Akgür, MYO Sekreteri Müslüm Gök katıldılar.
PYK Üyeleri; NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ve Ürgüp TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın’ı ziyaret ederek PYK’nın çalışmaları ve projeleri hakkında istişarelerde bulundular. Ayrıca protokol kapsamında turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman yetiştirilmesi ile Üniversite – Oda ilişkilerinin kuvvetlendirilmesi hususları görüşüldü.
Nevşehir’de Çilek Yetiştiriciliği Projesi Başladı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67547 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34622 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni