
Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Yönetim Kurulu Başkanı Müberra Eresin, Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran’ı ziyaret etti.
Beraberinde Başkan Yardımcısı Taner Yallagöz ve Genel Sekreter İsmail Taşdemir ile birlikte Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret eden TÜROB Başkanı Eresin, Belediye Başkanı Savran ile görüştü.
Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli ve Furkan Feralan’ında katıldığı ziyarette, Nevşehir Belediyesi’nin yeni turizm yatırımları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
TÜROB heyetine Nevşehir Belediyesi tarafından turizme kazandırılan Nevşehir Kalesi altındaki dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Savran, bölgenin önümüzdeki yıllarda Kapadokya bölgesine gelen yerli ve yabancı turistlerin en önemli uğrak yerlerinden biri olacağı söyledi.
Savran, kendisi de Nevşehirli olan Eresin’e bölge turizmine olan katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
![]()
Nevşehir Kapadokya Tanıtım Stratejisi Çalıştayı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69472 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
36959 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9921 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7363 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı