
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’nde kurulan Nevşehir Belediyesi standı kısa sürede binlerce kişiyi ağırladı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından yerel yönetimlerle gençleri bir araya getiren “Yerel Yönetimler Gençlik Festivali”nde Nevşehir Belediyesi’nin standı kısa sürede binlerce kişiyi ağırladı.
Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde “Tam Bana Göre Festival” sloganıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile açılan festival tüm hızıyla sürüyor. Türkiye’nin her bölgesinden 40 merkez belediye ve 105 ilçe belediyesinin katıldığı ve on binlerce gencin bir araya geldiği festivalde Nevşehir ve Kapadokya bölgesi Nevşehir Belediyesi tarafından açılan stantta tanıtılıyor.
Kapadokya bölgesinin doğal ve tarihi güzellikleri ile Nevşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerin yer aldığı materyallerin bulunduğu stantta gençlere ayrıca Nevşehir’in yöresel tatları olan kabak çekirdeği, köftür ve kuru üzüm ikram ediliyor.
Festivalde en çok ilgi gören noktalardan biri olan Nevşehir Belediyesi standını son olarak Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetimler Politikalar Kurulu Üyesi Refik Tuzcuoğlu ve AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ziyaret etti.
Nevşehir standında Nevşehir’in yöresel lezzetlerinin tadına bakan konuklara Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü İlyas Acar tarafından da Kapadokya bölgesi ve Nevşehir Belediyesi’nin gençlik çalışmaları hakkında bilgi verildi.

İLYAS YALÇINTAŞ NEVŞEHİRLİLERİ MEST ETTİ
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67725 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34870 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9814 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7292 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni