Güneş Vakti 13:05

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim nazil olduğu günden itibaren hem sadırlarda ezberlenerek, hem de satırlarda yazılarak günümüze kadar hiçbir değişikliğe uğramadan koruna gelmiş. Kur’an’ın ezberlenerek korunması bakımından hafızlık müessesesi büyük önem arz etmekte.
Diyanet İşleri Başkanlığınca 2024 yılında hafızlık müessesesinin korunmasına katkı sunmak ve daha önce hafızlık yapmış fakat farklı sebeplerle hıfzını zayıflatmış vatandaşların hafızlıklarını pekiştirmelerine yardımcı olmak amacı ile vatandaşlara yönelik hafızlık yarışması düzenlendi.
Ürgüp İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada; “Kadın ve erkeklere ayrı ayrı düzenlenecek olan yarışmanın şartlarını taşıyan vatandaşlarımız, 01 Ocak – 02 Şubat 2024 tarihleri arasında bulundukları yerdeki il/ilçe müftülüğüne müracaat edeceklerdir” denildi.
Hukukçu – Yazar Kaymaklı belediyesinin konuğu olacak
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70718 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38041 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10043 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7481 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”