
Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl Başkanı Abdulgani Altınışık, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Rasim Arı, Yeniden Refah Partisi Nevşehir il Başkanı Abdulgani Altınışık ve beraberindeki parti il yönetim kurulu üyelerini başkanlık makamında konuk etti. Ziyarette, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı’yı tebrik eden Altınışık, seçimlerin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.
Altınışık ve beraberindeki parti yöneticilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Arı, “Çok şükür seçimleri kimsenin burnu kanamadan atlattık. Seçimler artık geride kaldı. Ben artık bana oy versin veya vermesin herkesin belediye başkanıyım. Hiçbir siyasi ayrım yapmadan, şehrimize dair her hizmet için büyük gayretle ve kararlılıkla çalışacağız. Bizim tüm gayemiz vatandaşlarımıza hizmet etmek, şehrimizi geleceğe taşımak.” dedi.
Nevşehir Muhasebeciler Odası’ndan basın açıklaması
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67968 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35108 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9822 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7302 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni